Bahçeşehir Öğrencileri 23 Nisan’ı Anıtkabir’de Kutladı

0
176

bahçeşehir koleji623 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İskenderun Bahçeşehir Koleji öğrencileri bayramın coşkusunu Ankara’da yaşadı.

İki gün süren gezinin ilk durağı Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’di. Devlet töreninin ardından, Milli Eğitim Bakanlı’ğının resmi törenine katılan Bahçeşehir Koleji öğrenci ve öğretmenleri, Bakan Nabi Avcı’yla sohbet etme ve resim çektirme fırsatı da buldu.

Öğrencilerle birlikte olmaktan büyük zevk aldığı ve İskenderun’dan gelen ekiple tanışmaktan gurur duyduğunu belirten Bakan Avcı, öğrencilerle 23 Nisan ve gelecek planlarıyla ilgili sohbet etti. Bahçeşehir Koleji öğrencileri de Ankara gezisinin ilk etabında Milli Eğitim Bakanı’yla tanışmanın mutluluğunu yaşadılar. Eğitimle ilgili isteklerini dile getirmekten çekinmeyen öğrenciler, Bakan Nabi Avcı’yı İskenderun’a, okullarına davet ettiler.

bahçeşehir koleji7

Okul Müdürü Sefai Server Dik, böyle anlamlı bir günde Atatürk’ün huzurunda bulunmaktan şeref duyduklarını belirtti. Öğrencilerini, Atatürk’e layık birer dünya insanı olarak yetiştirdiklerini sözlerine ekleyen Dik, Bakan Nabi Avcı’ya İskenderun’un selamlarını getirdiklerini söyledi. Bahçeşehir Koleji’nin Ankara gezisinde bir sonraki durağı Çankaya Köşkü Atatürk Müze Evi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here