Babacan, Seçmenlere Hatay’dan Seslendi; “Âlem Buysa, DEVA Sizsiniz, Siz!”

0
33

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 21 Mart Perşembe günü Hatay’a gelerek; İskenderun, Arsuz, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde Belediye Başkan adayları ile birlikte bir dizi etkinliklere katıldı. Seçmenler ile de buluşan Babacan, esnaf ve vatandaşları dinledi, değerlendirmelerde bulundu.

Hatay’daki açıklamalarında vatandaşlara ‘Alem Buysa Deva Sensin’ diyerek seslenen Babacan; “Deva Partisi olarak 4 yıllık bir parti olmamıza rağmen 2 yıl öncesinden tüm teşkilatlarımız Yerel Seçimlere ve Genel Seçimlere hazırdık. Bu konuda şehirlerimize deva olacak “Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planı” ve ülkenin kanayan yaraları ile ilgili 22 başlıkta eylem planları hazırladık” diye konuştu.

İnsan Onuruna Yaraşan Bir Hayat Hakkındır…

İnsanlık onuruna yaraşan bir hayatın herkesin hakkı olduğuna da vurgu yapan Babacan; “Vatandaşlarımıza “Hayat tarzından, siyasi görüşünden ödün vermeden sosyal desteklerden yararlanmak mı istiyorsun? Yararlanacaksın, hakkındır’ diyeceğiz. ‘Korkmadan itiraz etmek, yanlışları açıkça konuşmak söylemek mi istiyorsun? Söyleyeceksin, hakkındır’ diyeceğiz. ‘Ayrım yapmadan, herkes için eşit bir belediyecilik, hakkındır’ diyeceğiz. ‘Demokrasi de hakkındır, özgürlük de hakkındır’ diyeceğiz. ‘İnsan onuruna yaraşan bir hayat hakkındır; bu ülkenin hakkıdır, 85 milyonun hakkıdır’ diyeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Âlem Buysa DEVA Sensin”

Söz hakkının vatandaşta olduğunu da sözlerine ekleyen Babacan; “Âlem, yükselen kiralarsa, kat üstüne kat çıkılan temelsiz yapılarsa; âlem, iktidarıyla muhalefetiyle vatandaşı değil kendi haksız rantını düşünenlerse; DEVA sensin! Âlem, et kuyruklarıysa; âlem, ekmek kuyruklarıysa; âlem, yemek kuyruklarıysa; âlem, pahalı diye alınamayan zeytinyağıysa; âlem, içilemeyen kahveyse; âlem buysa, DEVA sensin! Âlem buysa, DEVA sizsiniz arkadaşlar, siz!” dedi.

Babacan’ın Hatay ziyaretinde; Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karadutlu, İl Başkanı İlker Eker, Antakya Belediye Başkan Adayı Uğur Çakılı, Arsuz Belediye Başkan Adayı İlker Köybaşı, Defne Belediye Başkan Adayı Levent Eraslan, Kırıkhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şirikçi, İskenderun Belediye Başkan Adayı Hatice Esra Doğan, Hassa Belediye Başkan Adayı Hasan Şimşek, İlçe Başkanları, Belediye Meclis Adayları ve Teşkilat  Mensupları hazır bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here