Aziz Yıldırım Bir Gün Rötarlı Geliyor

0
118

Daha önce 20 Şubat’ta ilimize gelerek, Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulunun açılışına katılması planlanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın gelişi bir gün rötarlı olacak. Başkan Aziz Yıldırım da okul açılışının 21 Şubat tarihine alınmasının ardından ilimize yarın gelecek.

Hatay Fenerbahçeliler Derneğinin girişimiyle 5 Mayıs 2015 tarihinde, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılımıyla temeli atılan Hatay Fenerbahçe İşitme Engelliler Anaokulunun resmi açılış töreni 21 Şubat 2018 tarihinde (yarın) yapılacak. Daha önce temel atma törenine katılan Başkanı Aziz Yıldırım, bu kez okulun açılış töreni için ilimize gelecek. Başkan Yıldırım’a, bazı Yönetim Kurulu üyelerinin de eşlik etmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek okul 2500 metrekarelik bir alana, 420 metrekarelik bir büyüklükte inşa edildi. Okulda görme engelli öğrenciler için hiçbir basamak ve engel yok. İşitme engelli öğrenciler için de ışık sistemi donatılmış. Okulda 10 sınıfın dışında ayrıca veli bekleme salonu, oyun odaları, arşiv, müstahdem odası, idari bölümler ve öğrenciler için günlük yaşantılarını idare ettirmek için mutfak mevcut. Ayrıca üzeri polikarbon levhayla kaplı iç avlu ile bahçeye yapılan oyun parkının tüm zemini kauçuk ile kaplı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here