Avrupa Şampiyonu Harput’tan Spor İl Müdürü Şenöz’e Ziyaret

0
397

Avrupa Para Tekvando Şampiyonasına katılan Öz Şampiyonlar ve 5 Temmuz İskenderunspor Kulübü sporcusu Sefer Tayyip Harputlu, Avrupa Şampiyonasında aldığı altın madalya sonrasında Hatay Gençlik Merkezi ve Spor İl Müdürü Cemil Şenöz’ü makamında ziyaret etti.

31 Ekim tarihinde İtalya’da yapılan Para Tekvando Avrupa Şampiyonasında ülkemize altın madalya kazandıran Öz Şampiyonlar ve 5 Temmuz İskenderunspor Kulübü sporcusu Sefer Tayyip Harbutlu, Antrenörü Mehmet Korhan, Tekvando Hatay İl Temsilcisi Beytullah Dağhan ile birlikte Hatay Gençlik Merkezi ve Spor İl Müdürü Cemil Şenöz’ü makamında ziyaret etti ve başarısını paylaştı.

Heyeti samimi bir şekilde karşılayan İl Müdürü Şenöz, sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını vurgularken, Antrenör Korhan da şahsı ve Tekvando camiası adına her zaman yanlarında olan Şenöz’e çok teşekkürlerini iletti.

Elde edilen başarıdan dolayı mutlu ve gurulu olduklarını kaydeden Antrenör Mehmet Korhan; “Avrupa şampiyonu olan sporcumuz Sefer Tayyip Harputlu’yu kutluyorum. Gerçekten çok emek verdi ve bu emeğinin karşılığını aldı” dedi.

İtalya’nın Bari kentinde düzenlenen Avrupa Para Tekvando şampiyonasında İstiklal Marşımızı okutan Sefer Harputlu ise başarısının sırrının çalışmak olduğunu dile getirirken; “Tekvandoya ilk başladığımda önce pes ettim. Ve idmanlara gelmemeye başladım. Daha sonra hocalarımın da gayretleri ile bugün Avrupa Şampiyonluğuna kadar uzandım. Orada İstiklal Marşımızı okutmak, gerçekten çok mükemmel bir duyduydu. Bunu için çok çalıştığımı söylemeliyim” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here