Avcılarsuyu Orta Okulunda Kütüphane Açıldı

0
259

Arsuz Avcılarsuyu Mahalle Ortaokulunda Milli Eğitim camiası ve okulun koordinesinde Kadem’in büyük katkılarıyla bir sınıf kütüphaneye dönüştürüldü.

Çeşitli kurum ve kuruluşların katkı sağladığı Hatay Gezginler grubunun bir kısım bakım ve onarım, boya çalışmalarını yaptırdığı, bir kesimin kitap desteği sunduğu okul kütüphanesi, Kadın ve Demokrasi Derneğinin büyük katkılarıyla sonuçlandırıldı ve açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Arsuz Kaymakam Musa Sarı, Kadın ve Demokrasi Derneği Başkanı Selma Tunç ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Şube müdürleri, okul müdürü ve yöneticileri ile öğretmenler ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Açılış programında konuşma yapan Kaymakam Sarı, kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yaklaşık 15 günlük süreçte beş okulda kütüphane açılışı yaptıklarını, bunun da Milli Eğitim ve okul idarecilerinin koordinesinde çoğunlukla STK’lar ve hayırseverlerin katkısıyla olduğunu ifade eden Kaymakam Sarı, okuma alışkanlığı kazanmanın öğrencilerimiz için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı ve konuşmanın sonunda kütüphanenin en etkin şekilde kullanılması için öğretmenlerden ve öğrencilerden söz aldı.

Kütüphanenin hayırlı olmasını temenni eden Sarı, öğrencilerimizin geleceğine olumlu katkı sunması temennisini dile getirdi. Ayrıca bir sınıfta öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden heyet okulun sorunlarını dinledi, öğrencilerle geleceğe dair ve eğitime dair sohbetler gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here