ATSİAD Yönetiminden İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

0
27

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdiminde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri de ATSİAD Yönetimini nezaketle karşıladılar.

Ziyaretten ötürü memnuniyetin dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Üyelerimiz ve yönetim kurulumuzun teveccühleri ile üçüncü kez Yönetim Kurulu Başkanı seçildiğim için mutluyum. Görev ve sorumluluğumuzun bilinci ile Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve meclis üyelerimiz ile birlikte ilk meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ekonomisine değer katacak projeler üretmek için çalışacağız. ATSİAD ile birlikte gerçekleştirilecek projelerde de birlikte hareket edebiliriz. Burada önemli olan şehrimiz ekonomisine katkı sağlamak olacaktır” dedi.

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği (ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez ise; “Şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına bir kez daha İTSO Yönetim ve meclisini kutlar yeni dönemde bölgemiz ekonomisine değer katacak çalışmalar gerçekleştirmenizi temenni ederiz.  Her zaman ATSİAD olarak bölgemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar içerisinde ortak hareket edeceğimizi de belirtmek isterim” diye konuştu.

Ziyaret sonrasında ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdim ederken, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’da ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez’e günün anısına plaket takdim etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here