Atletizmde Hatay’a 2 Madalya!

0
248

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından 19 Ağustos 2017 tarihinde Eskişehir’de gerçekleştirilen, kadınlarda 17 sporcunun katıldığı TAF Kupası Yürüyüş Challenge (1. Kademe) yarışları sonuçlandı. 5000 m Yürüyüş Kategorisinde Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli bahislion
Sporcularından İnci Çiçek 2’inciliği göğüslerken, Seçil Akpınar 3’üncü oldu.

Elde edilen bu başarının ardından HBB Spor Kulübü Milli Sporcuları Çiçek ile Akpınar, 26 Ağustos 2017 tarihinde (bugün) Malatya ilinde yapılacak olan ‘TAF Kupası Yürüyüş Challenge (Final) müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Antrenörlerden Başkan Savaş’a Teşekkür

Final öncesi açıklamalarda bulunan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörleri Abdulmecit Ölçer ve Senem Ölçer; “Katıldığımız her turnuvadan başarıyla dönmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sporun kentimizde yaygınlaşması başarılı sporcuların ülkemizi uluslararası arenada temsil etmesi için bizlere her zaman destek olan başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here