Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Temsilciliğinde Bayrak Değişimi

0
173

Bilen; “Kağıt Üstündeki Görevimi Bırakıyorum, Hizmeti ve Düşünceyi Değil”

Bir süre önce kurulan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Belen Temsilciliğini yapan Mehmet Bilen, kurucusu olduğu derneğin temsilcilik görevini bıraktığını açıkladı. Bilen, hizmeti ve düşünceyi değil, kağıt üstündeki görevini bıraktığını söyledi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mehmet Bilen; “Değerli Atatürkçü arkadaşlarım. Şubat 2016 tarihinden buyana, ben ve arkadaşlarımla beraber Atatürkçü Düşünce Derneği Belen Temsilciliğini hayata geçirdik. Bu kolay mı oldu? Elbette hayır! Hani Ağaç kendini kesmeye gelen baltaya sitem eder de ‘ben beni kesmeye geldiğine üzülmüyorum. Senin sapının benden olduğuna üzülüyorum’ der ya işte bunun gibi zorlukları geride bırakarak var edilen bir eserdir ADD Belen. 2016 yılından buyana Atatürk düşüncesine karşı çıkanlara Belen’den arkadaşlarımla beraber gücümüz nispetinde dur diyerek seslenmeye çalışmıştık” diye konuşarak, görevini bıraktığını açıkladı.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu ADD Belen çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğine de vurgu yapan Bilen; “Değerli yoldaşlar! Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı en üstte tutma mücadelesidir. Bazı nedenlerden dolayı ADD Belen Temsilcilik görevimi bıraktığımı açıklamıştım. Benden sonra Atatürkçülük bayrağını devralacak arkadaşlarıma da üstün muvaffakiyetler diliyorum. ADD Belen çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir. Bana bugüne kadar destek veren başta ADD üyelerine kısacası yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum çalışmalarında başarılar diliyorum. Saygı ve sevgilerimle!” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here