“Atatürk ve Cumhuriyetin Tüm Değerlerine Sahip Çıkacağız!”

0
116

mehmet bilen1Mehmet Bilen, Belen’de ADD Temsilciliğinin Açılacağını Müjdeledi

Belen ilçesinde yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiren Mehmet Bilen, Belen’de Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’ni kurmak için harekete geçtiklerini, hatta dernek binasının kiralandığını belirtti. Bilen, Belen ADD olarak başta Atatürk olmak üzere Cumhuriyetin tüm değerlerine sonuna kadar sahip çıkacaklarının da altını çizdi.

Belen ADD’nin kuruluş aşamasından da bahseden Bilen; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu durum herkesçe bilinmektedir. Değerlerimize maksatlı bir şekilde dil uzatılmaktadır. Bu vatanda yaşayan her bireyin, bu vatanı vatan yapanlara borçları vardır. Bu borcun tahsili işte bu değerlere dil uzatmaya cüret edenlere karşı mücadele verilerek yapılır. Bizler de Atatürk gibi bir dehanın değerlerini koruma adına borcumuzu ödemeye karar vererek, Belen ilçemizde kiraladığımız ve herkesçe de beğenilip takdir edilecek bir mekânda Belen Atatürkçü Düşünde Derneğimizin Temsilciliğini faaliyete geçiriyoruz” diye konuştu.

Çalışmaların sürdüğünü ve destek beklediklerini de sözlerine ekleyen Bilen; “Kiraladığımız ve anahtarını da teslim aldığımız bu binamızın bütün Atatürk dostlarına ve sevdalılarına hayırlı olmasını diliyoruz. Kiraladığımız ADD binamızın iç dizaynı da yapılıyor. Bu konuda herkesin desteğini beklemekteyiz. Unutulmasın ki iki elden çıkacak ses, her zaman bir elden daha çok olacaktır. Haydi, bizim elimize sizde bir el verin” değerlendirmesinde bulundu.

Bilen, Herhangi bir konu ve bilgi için kendisi ile birlikte Hüseyin Bayrakdar, Abdullah Kuzu ve Özdemir Özdaş isimli dernek sorumlularına ulaşılabileceğini de kaydetti.

Mehmet Bilen, Belen Atatürkçü Düşünce Derneği için temsilcilik başvurularının da kabul edildiğini en kısa zamanda ‘Yetki Belgesi’ni alacaklarını da vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here