Ata’nun Huzuruna Çıkan CHP’li Gençlerden Teşekkür

0
142

İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu, 10 Kasım’da Ankara’da Atatürk’ün huzuruna çıkmaları için kendilerine destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

10 Kasım’da İskenderun Gençlik Kolları olarak, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda olduklarına işaret eden Mursaloğlu, konuyla ilgili değerlendirmesinde; “İlçe Gençlik Kolları olarak Ulu önderimizin huzurundaydık. Ülkemizin ve partimizin kurucusuna saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu ziyaretimizin ardından Genel Merkez ziyaretinde bulunduk.

İskenderun Belediye Meclis Üyesi Aday Adayımız Halil Şahin ile birlikte Genel Başkanımızı ve Gençlik Kolları Genel Başkanımızı ziyaret ettik. Bizleri misafir eden Gençlik Kolları Genel Başkanımız Emre Yılmaz, Akdeniz Bölge Sorumlusu Gökhan Yılmaz, MYK Üyemiz İklime Kabasakal ve Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Kemal Güneri’ye teşekkür ederiz.

Bizlere bu imkanı sağlayan başta Sayın Vekilimiz Suzan Şahin’e, İlçe Başkanımız Yusuf Mansuroğlu’na ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here