Atalar Koleji Finale Kaldı!

0
389

İskenderun’da ilçe birincisi olan Atalar Koleji Genç Bayan Basketbol Takımı, dün Antakya Kız Meslek Lisesi ile yaptığı il yarı final karşılaşmasını 58-37 kazandı. Final maçına katılmaya hak kazanan Atalar Koleji, Cuma günü Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile birincilik için karşılaşacak.

 Pazartesi günü oynanması gereken Hatay yarıfinal karşılaşmaları salondaki olumsuzluklar neden ile düne alındı. Dünde ilçemizin bir diğer temsilcisi Atalar Koleji, Antakya Kız Meslek Lisesi ile karşı karşıya geldi. Atalar Kolejinin Sultanları, ilk periyottan itibaren ezici bir üstünlük ile götürdüğü karşılaşmayı 58-37 kazanarak Hatay finaline adını yazdırdı.

Final maçını Selahattin Mıstıkoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile 28 Aralık Cuma günü yapacak olan Atalar Koleji Basketbol Takımının Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman; “Takımıma güveniyorum. Yaz kış ara vermeden yapılan antrenmanların karşılığı şampiyonluk olmalı. Çok çalışıyoruz ve şampiyonluğu istiyoruz. İnşallah bir aksilik çıkmazsa mutlu sona ereriz ve 7. Hatay şampiyonluğu alırız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here