Atakaş Hatayspor’da Transfer Atağı

0
35

Samsunspor’un stoperi Recep Burak Yılmaz ile her konuda anlaşan Hatayspor’da, altyapıdan A Takıma 7 İsim alınacak…

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Samsunspor’un stoperi Recep Burak Yılmaz ile her konuda anlaştı. Defansı güçlendirme adına adımlar atan Atakaş Hatayspor, 1. Lig ekibi Samsunspor’un stoperi Recep Burak Yılmaz ile her konuda anlaştı. Bordo-Beyazlıların, Recep Burak’a imza attırması an meselesi.

Beşiktaş, Trabzonspor ve Antalyaspor’un da geçen sezon transfer etmek istediği Recep Burak Yılmaz, Galatasaray alt yapısından yetişti ve Sarı-Kırmızılıların altyapısında forma giydi. Galatasaray’da oynadığı dönemlerde, yurt dışından teklifler aldı. Lucescu onu çok istedi ve görüştü, ancak bu transfer gerçekleşmedi.

Altyapıdan 7 İsim A Takıma

Öte yandan Bordo-Beyazlı ekipte 20 Haziran’da başlaması planlanan yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki Erzurum kampı öncesi, altyapıdan 7 futbolcuya kampa katılma çağrısı yapıldı. Atakaş Hatayspor Yöneticisi, Altyapı Koordinatörü Mithat Baklacı; A Takım ile çalışmak üzere çağrılan genç yıldızların isimlerini, Eren Fansa, Gassan Karasu, Engincan Aksoy, Eray Akar, Osman Güleryüz, Hüseyin Turunç ile Ali Altınöz olarak sıraladı.

Yönetici Mithat Baklacı, Erzurum kampına katılacak oyunculara şimdiden başarı dileklerini de bildirdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here