Atakaş Hatayspor’da Bir Ayrılık, İki İmza!

0
44

Selim Ilgaz, 5 yıldır formasını terlettiği Atakaş Hatayspor’dan ayrıldı. Atakaş Hatayspor’un başarılı futbolcularından Selim Ilgaz, Bordo-Beyazlı takımdan ayrıldığını sosyal medyadan duyurdu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ilgaz; “5 yıldır gururla formasını terlettiğim Hatayspor’dan ayrıldım. Bordo-Beyazlı camiaya bundan sonraki süreçte başarılar dilerim” ifadelerinde bulundu

Hatayspor kulübünden yapılan açıklamada ise “Futbolcumuz Selim Ilgaz ile sözleşmemiz sona ermiştir. Takımımızın kazandığı şampiyonluklarda büyük emeği olan, Bordo-Beyaz formamızı gururla taşıyan futbolcumuz Selim Ilgaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz” açıklamasında bulunuldu.

Bunun yanı sıra Atakaş Hatayspor iki yeni isme imza attırdı. Bordo-Beyazlılar geçtiğimiz sezon Ofspor forması giyen Osman Şahin ile Fatih Karagümrük’ten Fatih Kuruçuk’u kadrosuna kattı.

Osman Şahin İle 5 Yıllık Sözleşme

Atakaş Hatayspor, geçtiğimizi sezon Ofspor’da forma giyen Osman Şahin ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç orta saha oyuncusu Osman Şahin’in imza törenine Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş katılırken, kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz daha önce Ofspor’da forma giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Osman Şahin ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş katıldı. Osman Şahin’e ve Atakaş Hatayspor’umuza hayırlı olsun” denildi.

Daha önce Galatasaray alt yapısından yetişen Emre Çolak’a imza attıran Atakaş Hatayspor, Ofspor’dan Osman Şahin’in ardından, Karagümrüklü Fatih Kuruçuk’u da kadrosuna kattı. Genç stoper Fatih’in 23 yaşında olduğu öğrenildi.

Öte yandan Bordo-Beyazlı ekibin birkaç gün içinde de MKE Ankaragücü’lü sol açık Saba Lobjanidze’yi de kadrosuna katması bekleniyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here