Atakaş Hatayspor, Boupendza İçin Krasnador ile Anlaştı

0
58

Atakaş Hatayspor’un gol yollarındaki en etkili silahı Aaron Boupendza, sezon sonunda Rusya Temsilcisi Krasnador’a gidiyor. Rus kulübünün yöneticileri, Bordo-Beyazlı ekibin isteklerini kabul etti ve golcü futbolcunun transferi gerçekleşti.

İlk teklif olarak 8,5 milyon Euro önerilen rakamın daha sonra revize edildiği ve tarafların el sıkıştığı belirtildi. Resmi açıklaması yapılmayan anlaşmaya göre; Rus ekibi, Atakaş Hatayspor’a Bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro ödeyecek. Bir sonraki satıştan Atakaş Hatayspor %20 daha alacak. Boupendza sezonu Atakaş Hatayspor’da tamamlayıp Haziran ayında Krasnador’a geçecek.

18 Golle, Gol Karlığında Birinci Sırada

Atakaş Hatayspor’da forma giyen, Gabonlu futbolcu Aaron Salem Boupendza Pozzi, 7 Ağustos 1996’da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerinde, Mounana, Bordeaux, Pau, Ajaccio, Tours ve Feirence formalarını giyen Boupendza, 2020 yılında Hatayspor’a transfer oldu. Hatayspor, 1.80 metre boyundaki santraforun bonservisini elinde bulunduran Bordeaux’a 200 bin Euro transfer ücreti ödedi. Hatayspor’da 23 maçta 1642 dakika forma giyen Boupendza, 18 gol atarak gol krallığı yarışında zirveye çıktı. Gabon Milli Takımı’nda da 15 kez forma giyen Boupendza, 3 kez rakip fileleri sarstı.

MKE Ankaragücü Hazırlıkları Sürüyor

Öte yandan Atakaş Hatayspor, Süper Ligin 27. haftasında Cumartesi günü MKE Ankaragücü’nü konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam etti. Bordo-Beyazlılar son antrenmanı Antakya Atatürk Stadında Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde yaptı. Antrenman 5’e 2 top kapma ve taktik çalışmaları ile geçti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here