Aslan; “İskenderun’a Sahip Çıkalım!”

0
99

Seçim çalışmaları programı kapsamında Piri Reis Mahallesinde bir halk toplantısı yapan Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, vatandaşlardan İskenderun ittifakı ve İskenderun’a sahip çıkılması önerisinde bulundu.

Konuşmalarında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın İskenderun’daki konuşmasını değerlendiren Aslan; “Reis-i cumhurumuz herhalde beni özlediği için İskenderun’a geldi. İyi ki zamanında ben bir şeyler yapmışım, benim yaptıklarımı saydı. Arıtmayı Mesut Yılmaz’ın katılımı ile yapmıştık ‘ben yaptım’ dedi. ‘İçme suyu’ dedi su yok. Ben Payas’a kadar getirmiştim, hala getiremediler buraya. Sonra ‘size bir sürprizim var’ dedi, heyecanlandık, büyük bir yatırım var dedik. 250 gr çay verdi. Bu işler 250 gram çayla olsaydı biz yarım kilo verirdik. ‘Hastane yaptık’ dedi resim gösterdi. O resim Mersin Hastanesi resmiydi. Bu halkı bu kadar da kandırmaya çalışmak yakışmadı. Halka söyleyecekleri bir şey olmadığı için benim hizmetlerimi saydılar” dedi.

Hakkında yapılan spekülasyonlara da cevap veren Aslan; “Bir milletvekili de çıkmış, bana mafya demiş. Suriyeliler için söylediklerimi çarpıtarak laflar sıralamış. İskenderun’u bilmeyen, İskenderunluyu bilmeyen, bütçesini yetkisini bilmeyenler böyle hayal satarlar. Mete Aslan sahildeki camiyi yıkacak demişler. Ben hacca gitmiş adamım nasıl cami yıkayım. Caminin yerine itirazım vardı evet. Ama yapıldı artık ne yapalım. Yıkacak halimiz yok.

31 Mart gecesi zaferimizi kutlamak için de sizleri şimdiden kutlamalara davet ediyorum. İnşallah sizlerin desteği ile bu seçimi kazanacağız ve İskenderun’u yeniden hizmetlerle buluşturacağız. İşte sahile en yakın mahalle sizsiniz. Şimdi sahil yeniden eskiye dönüyor. Sizlerin desteği ile yeniden gelip bu sahili yeniden kıskanılacak bir yer yapacağız” diye konuştu. (Haber Merkezi)