Aşkar’a Büyük Destek!

0
149

cahit aşkar'a destekYayladağı Muhtarları Cahit Aşkar Etrafında Toplandı

Yayladağı’nda 38 muhtar bir araya gelip Ak Parti Yayladağı Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Aşkar’ı desteklediklerini yazılı beyanlarının altına imza ve mühürlerini basarak ilan ettiler. 38 muhtarın bir araya gelip Yayladağı’nda Cahit Aşkar’ı destekleyeceklerini beyan etmesi, halktan büyük bir heyecan ve sempati oluşturdu.

Yıllardır Yayladağı’nı bilmeyen kişilerin aday gösterildiğine dikkat çeken muhtarlar; “Artık yeter, bizden biri olsun, halimizi anlasın, köyleri bilsin, insanımızı bilsin, dertlerimizi bilsin! Bu topraklardan bağını koparmamış olsun! Ey yetkililer sesimizi duyun. Biz 38 muhtar olarak bu kriterlere en uygun adayın Cahit Aşkar olduğuna kanaat getirerek onun etrafında birleşmeyi, her platformda onu desteklemeyi yazılı taahhüt ediyoruz” şeklinde görüş bildirdiler.

Konu hakkında konuşan Kulaç Köyü Muhtarı Mehmet Korkmaz ise destek açıklamasında; “Bizler köylü milletiyiz, bizim dertlerimizi bilecek, kapısı 24 saat açık olacak, bizim tanıdığımız, bizi tanıyan bir Ak Partili adayın gösterilmesini istiyoruz. İşte bu aday Cahit Aşkar’dır. Cahit Aşkar ilçemizin, köylerimizin ve köylülerimizin adayıdır” dedi.

Destekçiler arasında yer alan Eğerci Köyü Muhtarı İbrahim Deliveli de; “Cahit Aşkar sadece seçimden seçime halimizi hatırımızı soran biri değildir. Yayladağı’nda ve Antakya’daki adresimiz Cahit Aşkar’dır. Kendi imkânları ölçüsünde bizin tüm sıkıntılarımızı çözmeye çalışmış biridir. Eğer belediye başkanı olursa inanıyorum ki 24 saat hizmet üretecek bir değeri Yayladağı’na kazandırmış olacağız. Bu nedenle Cahit Aşkar’ı destekliyorum” diye konuştu.

Yayladağı Halkının Neferiyim!

Muhtarlarla birlikte yapılan toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Yayladağı Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Aşkar ise; “38 Muhtarımızla bir araya geldik. Bu birliktelik için 38 muhtarımıza müteşekkirim. Yayladağı tabanı olan bu muhtarlarımız yazılı ve imzalı bir protokolle beni desteklemiştir. Biz bu toprakların çocuğuyuz. Bu topraklara hizmet borcumuz var.

Bir Yayladağılı olarak, Yayladağı’mıza hizmet, hizmet, hizmet başka bir düşüncemiz yoktur. Bunun için Bakanımız Sayın Sadullah Ergin, Ak Parti İl Teşkilatı ve Yayladağı teşkilatının emrinde kendimi sadece bir nefer olarak görüyorum. Bizi neye layık görürlerse hiç bıkmadan çalışacağımı beyan ediyorum.

38 muhtarımızın desteğinin yanında sivil toplum örgütleri, odalar, meslek kuruluşları, kanaat önderleri beni desteklemekteler. Bu desteğe layık olacağım. Şimdi Ak Parti zamanı, Şimdi tabanın sesini dinleme zamanı, şimdi hizmet zamanı, durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here