Âşık Sefai’nin İskenderun Konseri Yoğun İlgi Gördü

0
185

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı Alanında konser veren Âşık Sefai söylediği parçalar ve okuduğu şiirlerle izleyenleri coşturdu.

Âşık Sefai’nin Konserine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen konser öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tosyalı; “Belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu çerçevede kültür ve sosyal işler müdürlüğümüz tarafından Ramazan ayı içerisinde bir takım etkinlikler düzenledi. Sosyal ve kültürel anlamda faaliyetlerimize devam edeceğiz. Âşık Sefai’yi İskenderun’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Âşık Sefai, söylediği şiir ve türkülere dinleyenlerin güzel vakit geçirmelerini sağladı.

Konser bitiminde Başkan Fatih Tosyalı Âşık Sefai’ ye çiçek takdim ederken, Başkan Tosyalı ’ya kendisini İskenderunlarla buluşturduğu için teşekkür eden Âşık Sefai ise çalışmalarında Tosyalı’ya başarılar diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here