Asaşspor, Aşkarbeylispor’u Puansız Gönderdi

0
289

2019-2020 Sezonunda Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden İskenderun Asaşspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Aşkarbeylispor’u 2-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Hasan Yüncüoğlu, Abdulkerim Dalgaç ile Mehmet Ekenel’in yönettiği karşılaşmada İskenderun Asaşspor’un gollerini Yasin Özdemir ile Sinan Demir Attı. Asaşspor, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 7’ye çıkartırken, Aşkarbeylispor da henüz puan ile tanışamadı.

Sarısekispor: 2 Nardüzü Gençlikspor: 4

Günün diğer karşılaşması Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapıldı. Sarısekispor, kendi sahasında Nardüzü Gençlikspor’a 4-2 mağlup oldu. Sarıseki 6 puanda kalırken, Nardüzü Gençlikspor puanını 7’ye çıkarttı.

Sakaryaspor: 1 Erzin Gökderespor: 1

2019-2020 Sezonu Hatay 2. Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden bir diğer takım İskenderun Sakaryaspor, Erzin Gökderespor ile İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. Hatay Bölgesi hakemlerinden Adem Uyanık, Furkan Pehlivan ile Furkan Yüksel’in yönettiği karşılaşmada İskenderun Sakaryaspor’u golünü Mehmet Gözüküçük, Erzin Gökderespor’un golünü ise Mustafa Yücel attı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here