Asaş Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Atasever, İftarda Basın Mensuplarını Ağırladı

0
680

Asaş Plastik A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Suat Atasever, mini bir hayvanat bahçesine dönüştürdüğü fabrikanın avlusunda basına iftar yemeği verdi. Antakya yolu üzerinde faaliyet gösteren, genç ve dinamik kadrosuyla gelecek vaat eden ASAŞ Plastik A.Ş.’de düzenlenen iftar yemeğine İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Suat Atasever liderliğinde istikrar ve güvenle büyüyen yapısını sürdürerek, sektördeki yerini her geçen gün sağlamlaştıran Asaş Plastik, iş dünyasının saygın değerleri arasında yer alıyor. Firmanın bahçesini ‘Hayvanat bahçesi’ne dönüştüren Atasever, hayvan sever yönüyle dikkat çekiyor. Kapının girişinde onlarca kaz, tavuk, bıldırcın, keklik, Çin tavuğu, ördek, keçi, köpeklerin sesiyle doğa harikası bir manzara farkındalık yaratıyor. İftar yemeğinde birbirinden lezzetli yiyeceklerin ‘organik’ ürün olması da Atasever’in sağlıklı gıdaya verdiği önemi gösteriyor. Basın mensuplarına ‘hayvanat bahçesi’ni gezdiren Asaş Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Suat Atasever, yeni projeleri hakkında da bilgi verdi.

Yemeğe katılan basın mensuplarına teşekkür eden Atasever, bir arada bulunmaktan mutlu olduklarını ifade ederek her zaman basınla iç içe olduklarını söyledi. Atasever; “Yemeğimize katıldığınız için hepinize ayrı-ayrı teşekkür ederim. Sizinle bir araya gelerek sohbet imkanı bulmak bizleri mutlu ediyor. Hepinizin şimdiden Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi. İGC Başkanı Veysel Cıncık da, sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen iftar yemeğindeki örnek misafirperverliğinden ötürü başarılı işadamı Suat Atasever’e teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here