“Arsuz’u Hep Birlikte Yöneteceğiz”

0
96

necat pehlivan2CHP’den Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Olan Necat Pehlivan, İftarda Partililer ve Basın Mensuplarıyla Buluştu…

Ramazan ayının bereketinden faydalanan aday adayları verdikleri iftar yemeklerinde, hem basınla ve siyasilerle bir araya geliyor, hem de projelerini anlatmaya devam ediyorlar. CHP’den Arsuz belediye başkan aday adayı olan Necat Pehlivan da Anemon Otel’de verdiği iftar yemeğinde Arsuz ile ilgili projelerini anlattı.

Genç Dini Önder Mehmet Korkmaz’ın dualarıyla açılan orucun ardından, davetliler sohbet etme imkanı da buldu. Daha sonra söz alan Necat Pehlivan aday adayı hiç bir arkadaşını rakip olarak görmediğini söyledi.

necat pehlivan3

Konuşmasının başında Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ı da rahmetle anan Pehlivan; “Eskişehir’de gezi parkı gösterilerinde hunharca öldürülen Korkmaz’ı anıyorum. Alevi’si ile Sünni’si ile Çerkez’i ve Kürt’ü ile hep bir araya gelip gür bir orman oluşturalım. Ve birlik beraberlik içinde yaşayalım. Korkmaz’ın ölümüne sebep olanlara lanet olsun!” dedi.

Konuşmasına Arsuz ile ilgili projelerinden bahsederek devam eden Pehlivan; “Bir güzelden söz etmek istiyorum adı Arsuz! Doğa ve turizm güzeli ve ben o güzelin bir evladıyım. Arsuz’da doğdum ve o altın kumsallarda büyüdüm. Çocukluğum, gençliğim Arsuz’da geçti ve gençlik ve spor akademisinin ilk mezunlarından oldum ve Türkiye’de Arsuz’u başarılı bir şekilde temsil ettim. Büyük şehir kapsamında ilçe olan Arsuz’a 33 yıllık bilgi birikimimle hizmet etmek istiyorum ve bunun için yola çıktım. Aday adaylarının hiç birisi rakibim değil hepsi yol arkadaşım. Yüce halkım rabbim ve partimiz eminim en iyi adayı belirleyecektir. Kim aday olursa olsun arkasında durup bir nefer olacağıma söz veriyorum. Güzel Arsuz’un evladı olarak bugüne kadar hep aldık şimdi kendimizden vermek zamanıdır.

necat pehlivan4

Bir turizm cenneti olan Arsuz’a hak ettiği değeri ve hizmeti vermek için bu zorlu yola çıktım ve en iyi hizmetleri yapmak için aday adayı oldum. Arsuz’umuz bölgesel olarak tanındı ama Türkiye ve dünya genelinde tanınması lazım. Biz güzel Arsuz’u Türkiye ve Dünya çapında güzellik yarışmasına sokmak zorundayız. Eminim Arsuz’a karşı herkes sorumluluk duyacaktır. Katılımcı belediyecilik hareketi ile Arsuz’u hep birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here