Arsuz’da Turizm Geliştirme Toplantısı Yapıldı

1
110

arsuz-turizm geliştirmeArsuz Kaymakamı Fatih Baysal başkanlığında Turizm Geliştirme toplantısı yapıldı. Arsuz Çardak Restoranda gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Fatih Baysal, daire amirleri ve işletmeciler katıldı.

Arsuz’da turizm konusunda ne yapılabileceğinin tartışıldığı toplantıda Kaymakam Baysal,  ilçe olunmasıyla birlikte Arsuz’un çehresinin değişeceğini belirterek, özellikle ulaşım sorununun çözülmesiyle birlikte, yeni yatırım ve planlı gelişim uygulanması gerektiğini vurguladı. Baysal; “Arsuz’un turizmde başarılı olacağına ve hedefimizdeki Marka Kenti oluşturabileceğimize inanıyorum” dedi.

İşletmecilerin söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdikleri toplantıda; çevre temizliği, sivrisinek ve haşereyle mücadele, otopark sorunu, dere yataklarının ıslahı, kaliteli ulaşım, güvenlik, spor faaliyetleri ve Arsuz çayının güzelleştirilmesi başlıca taleplerdi. Bu sorunlarla ilgili kurum müdürlerine sık sık talimatlar veren Kaymakam Baysal, hizmetin vatandaşlara yansıması noktasında çalışmayı elden bırakmayacağını söyledi.

1 YORUM

  1. Arsuz merkezinin trafik yogunlugundan kurtarilmasi icin ikinci bir köprü ile cevre yolunun yapilmasi ve ayni zamanda mevcut köprünün yayalarin geci$i icin geni$letilmesi Arsuz`un ya$am ve turistik kalitesini büyük ölcüde yükseltecegi kanaatindeyim. Z.K.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here