Arsuz Uluçınarspor Sezona Hızlı Başladı!

0
201

2019-2020 Sezonunda Hatay 1.Amatör Küme (A) Grubunda mücadele eden Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü, Gençlik Kampı sahasında yapılan karşılaşmada Sümerspor karşısında adeta gol olup yağdı.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak birinci amatör lige yükselen Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü sezonun ilk maçında Antakya takımı Sümerspor’u 10-0 yenerek lige çok hızlı bir başlangıç yaptı. Maç boyunca oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü Birinci Amatör Lig’de de iddialı olduğunu ilk maçta sergiledi.

Arsuz Uluçınar Gençlikspor’un gollerini Ozan İpek (4), Ahmet Şengil, Ali Polat, Emre Avlar, Eyüp Şeker, Sabit Keleş ile Cengiz Yılmaz attı.

İlk maçta futbolcuları yalnız bırakmayan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, takım hocası ve sporcuları kutlayarak, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kendilerini destekleyeceklerini, yanlarında olacaklarını ifade etti. Sarı, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Hatay Büyükşehir Belediyespor maçı ve sezonun diğer tüm maçlarında başarı dileklerini de sundu.

Futbolcular ve yönetim de her zaman yanlarında gördükleri Kaymakam Sarı’ya şükranlarını sunduklarını ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here