Arsuz-Pirinçlik Köyü İlkokulu Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projeleri Kapsamında Bahçeşehir Kolejindeydi

0
411

Bahçeşehir Koleji Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında, çocuklar arasında kaynaşmayı, dayanışmayı, kardeşlik duygusunu yaşatmak ve pekiştirmek için çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Hatay -Arsuz Pirinçlik Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, ilkokulu öğrencileri Bahçeşehir Koleji’nin Satranç Kulübünün ve Mutfak Akademi Kulübünün misafiri olarak, bu haftaki kulüp çalışmalarını beraber yaptılar.

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin kulüp saatlerinde misafir gelen ilkokul öğrencilerinin de katıldığı ve birlikte satranç oynayan öğrenciler, verimli ve keyifli zaman geçirdiler. Yine okulun kulüplerinden Mutfak Akademi ‘de Cup Cake yaparak hünerlerini gösterdiler. Cup Cake’i hazırlanmasından pişirilmesine kadar beraber çalışan öğrenciler, Cup Cakeleri de birbirlerine ikram ettiler.

Yaparak öğrenmenin ve sorumluluk duygusunun yoğun yaşatıldığı bu etkinliklere, kulüp çalışmalarına dahil olmak öğrencileri fazlasıyla memnun ve mutlu etti. Çocukların bir bölümü satranç gibi düşündüren, düşündürürken çözüm yolu bulduran ve bu süreçte eğlendiren bir faaliyeti gerçekleştirirken, diğer öğrenciler de Mutfak Akademi de el becerilerini konuşturan harika Cup Cakeler yapıp, süslediler.

Okul Müdürü Mustafa Uçan, misafir öğrencilerle ve öğretmenleriyle sohbet ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerinin de iade-i ziyarette bulunacaklarını söyledi. Bu proje içerisinde yer alan idareci ve öğretmelere de teşekkür ederek, bu tür etkinliklere en az dersler kadar önem verdiklerini ve benzer etkinliklere devam edeceklerini bildiren Uçan; “Öğrenciler bu gibi sosyal sorumluluk projelerinden olumlu yönde etkileniyor, yaparken öğreniyorlar.  Öğrendikçe keyif alıyor ve devam etmek istiyorlar. İlerleyen zamanlarda resim, sanat ve bilim alanlarında da projelerimiz devam edecektir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here