Arsuz Kaymakamı Sarı, Pirinçlik Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

0
473

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve kurum amirlerinden oluşan bir heyet, mahalle ziyaretleri kapsamında Arsuz Pirinçlik Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, Pirinçlik  Mahallesi  İlk ve Ortaokulu  ve Pirinçlik Aile Sağlığı Merkezi  ziyaret edilerek yetkililerden  okulun durumu ve Sağlık Merkezinin  durumuyla  ilgili bilgi alındı.

İlçe halkı ile sohbet eden Kaymakam Sarı ve kurum amirleri,  halkın sorunlarını dinleyerek yapılabilecekler üzerinde istişarelerde bulundular. Mahallede devam eden yatırımlar ve sorunlar  hakkında Pirinçlik  Mahalle muhtarı Kasım Uğur ve ilçe halkından bilgi alan Kaymakam Sarı imar barışı hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Bunun yanı sıra mahallede yapımı devam eden Gölet inşaatı, lise talebi, fırın ihtiyacı ve kadastro sorunu gibi hususlarda görüş alış verişi yapılırken konularla ilgili yazışmaların başlatılacağını belirtildi. Ev sahipliklerinden dolayı muhtar ve mahalle halkına teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.

Ziyarette Kaymakam Musa Sarı’ya, İlçe Jandarma Komutan V. Tahir Şensoy,  İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, , İlçe Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma görevlileri eşlik etti.