Arsuz Karaağaçspor Teknik Direktör Mehmet Çetin ile Sözleşme İmzaladı

0
338

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden temsilcimiz Arsuz Karaağaçspor, yeni sezon öncesi takımın Teknik Direktörlüğüne bölgemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Mehmet Çetin’i getirdi. Kulüp Başkanı Nevzat İnan idaresindeki yönetim kurulunun sözleşme imzalayarak tam yetki verdiği Teknik Direktör Mehmet Çetin’in yardımcılığını da 1,5 yıllığına Çanakkale Dardanelspor’da kaleci antrenörlüğü yapan İbrahim Aktay yapacak.

Arsuz Karaağaçspor As Başkanı Doğan Çam konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesi takımımızın Teknik Direktörlüğüne Mehmet Çetin hocamızı getirdik. Hocamızın vereceği raporlar doğrultusunda bayram öncesinde iç transfer görüşmelerine başlayacağız. Daha sonda da dış transferlere yöneleceğiz. Yönetimimiz ve teknik heyetimiz ile birlikte iyi bir kadro kurarak ligi camiamıza yakışan bir yerde bitirmeyi hedeflemekteyiz. Hocamızın yardımcılığını da genç kaleci hocası İbrahim Aktay ile de anlaşma sağladık” dedi.

2008 yılında 2. Ligde mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor’da Altyapı Koordinatörlüğü ve Sportif Direktörlük görevinde bulunan spor adamı Mehmet Çetin, daha sonra kariyerine Teknik Direktör olarak devam etti. 40 yaşındaki Teknik Direktör Mehmet Çetin, İskenderun Demir Çelikspor, Körfez İskenderunspor, Kırıkhanspor ve son olarak da Osmaniyespor’u çalıştırdı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here