Arsuz Karaağaçspor, Ekincispor’u 3 Golle Geçti

0
114

2019-2020 Sezonunda Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirveye oynayan takımlardan Arsuz Karaağaçspor kendi saha ve seyircisi önünde Ekincispor’u 3-0 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Ali Taşan, Erdal Turunç ile Muhammet Solakoğlu’nun yönettiği karşılaşmada Arsuz Karaağaçspor’un gollerini Oğuzhan Sevlim, Akan Karasu ile Anıl Şamioğlu attı.

Alınan bu sonucun ardından Arsuz Karaağaçspor, zirve yolunda puanını 30’a çıkarttı.

Samandağ Gençlerbirliği Lideri Takip Ediyor

Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirveye emin adımlarla ilerleyen Samandağ Gençlerbirliği, Kırıkhan Dış Sahasında yapılan karşılaşmada ev sahibi Kırıkhangücü’nü Koray Filazioğlu ile Sezer Çelik’in attığı gollerle sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi.

Genç ve deneyimli Teknik Direktör Zeyni Özdemir’in çalıştırdığı Samandağ Gençlerbirliği, Kırıkhan deplasmanında elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 31’e yükselterek puan cetvelinde ikinci sıraya yükseldi.

Günün bir diğer karşılaşmasında ise Dursunluspor ile Armutluspor 1-1 berabere kaldılar. Bu sonucun ardından Dursunluspor puanını 30’a, Armutluspor da 24’e yükseltti.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden 30 puanlı takımlardan Dursunluspor gol averajıyla üçüncü, Arsuz Karaağaçspor dördüncü, Samandağspor da beşinci sırada yer alıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here