Arsuz Karaağaçspor, Armutluspor’u Tek Golle Geçti

0
88

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Arsuz Karaağaçspor, Defne Atatürk Stadında yapılan karşılaşmada Armutluspor’u 1-0 mağlup etti. Alınan bu sonucun ardından Arsuz Karaağaçspor, 21 puan ve gol averajıyla Samandağ Gençlerbirliği’nin ardından 4. sırada kendisine yer buldu.

Samandağ Gençlerbirliği Doludizgin: 3-0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde yine zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Samandağ Gençlerbirliği ise Kırıkhanspor’u 3-0 mağlup ederek başarılı çıkışını sürdürdü. Başarılı Teknik Direktör Zeyni Özdemir’in çalıştırdığı Samandağ Gençlerbirliği’ni galibiyete taşıyan golleri Gökhan Aydıngül, Koray Filizaoğlu ile Yusuf Orur attı. Alınan bu sonucun ardından Samandağ Gençlerbirliği puanını 21’e çıkartarak puan cetvelinde 3. sıraya yükseldi.

Samandağspor ile Dursunluspor da Galip!

Haftanın bir diğer karşılaşmasında da Kırıkhangücü, kendi saha ve seyircisi önünde Samandağspor’a 2-1 mağlup oldu. Haftayı galibiyetle kapatan Samandağspor, 21 puan toplayıp gol averajıyla 5. sıraya çıktı.

Hafta sonu maçlarında en farklı galibiyeti ise Nazik Kuyumculuk Dursunluspor aldı. Defne Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada Dursunluspor, rakibi Dörtyol Belediyespor’u 8-0 mağlup ederek farklı bir galibiyet elde etti.

Ligden ihraç edilen Defne 2013 spor ile Körfez İskenderunspor’un rakipleri Ekincispor ile Arsuz Gözcülerspor ise haftayı 3-0 hükmen galibiyetle 3 puanla kapattılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here