Arsuz Karaağaç Cup Futbol Şölenine Yoğun İlgi

0
335

Türk Futboluna başarılı nesiller yetiştirmesiyle tanınan Hatay Amatör Küme takımlarından Arsuz Karaağaçspor, spor şenliklerine bir yenisini daha ekledi. Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve gelecek yıllarda da geniş çaplı olması kararlaştırılan Arsuz Karaağaç Cup Futbol Şölenine sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven yaptığı açılış konuşmasında; “Aralarında Milli takımımızda da forma giyen yetenekli futbolcular yetiştiren Arsuz Karaağaç Spor, gelecek yıllarda da yeni yıldızlar yetiştirmeye devam edecektir. Bu yıldız futbolculara bizler Belediye olarak, sizler de aileleri olarak destek olmalısınız. Organizasyonu gerçekleştirenlere ve Arsuz Karaağaç Cup Futbol şölenine katılan takımların yönetici ve yıldız futbolcularına teşekkür ediyoruz” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile Arsuz Karaağaçspor Kulüp Başkanı Nevzat İnan, müsabakaların başlama vuruşunu beraber yaparken, şölene CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Hatay ASKF adına Başkan Yardımcısı Mustafa Bayraktar, Belediye Meclis üyeleri, bazı mahalle muhtarları ile kulüplerin başkan ve yöneticileri de katıldı.

Arsuz Karaağaç Cup Futbol Şölenine, Hatayspor altyapı futbol okulu, Hatay Büyükşehir Belediyespor altyapı futbol okulu, Samandağ altyapı futbol okulu, Karaağaçspor altyapı futbol okulu, Gözcüler altyapı futbol okulu, Fenerbahçe futbol okulu ile Arsuz Karaağaçspor altyapı futbol okulu takımları katıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here