Arsuz İdman Yurdu Şampiyonluğunu Taçlandırdı

0
295

İkinci Amatör Ligi (B) Grubunda Daha Önce Sezonu İlk İki Sırada Tamamlayarak 1. Amatör Ligine Çıkmayı Garantileyen Arsuz İdman Yurdu ile İskenderun Kayraspor’un Mücadelesinde Gülen Taraf Arsuz Temsilcisi Oldu

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Ligi (B) Grubu müsabakalarının son haftası önemli bir karşılaşmaya sahne oldu. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmalarla tamamlanan mücadelelerin en önemlisi Arsuz İdman Yurdu ile İskenderun Kayraspor arasında oynandı. B Grubunda ilk iki sırayı tamamlayarak önümüzdeki sezonda 1. Amatör Kümede mücadele etmeye hak kazanan takımlardan Arsuz İdman Yurdu ligi 40 puanla, İskenderun Kayraspor da 36 puanla kapattı.

Ligin son haftasında zirvedeki iki takım Arsuz İdman Yurdu ile İskenderun Kayraspor, 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında karşı karşıya geldiler ve kozlarını paylaştılar. Hatay Bölgesi hakemlerinden Derviş Verimlibağ, Ahmet Deveci ile Münir Dadı’nın yönettiği karşılaşmada Arsuz İdman Yurdu, İskenderun Kayraspor’u 5-0 mağlup etti ve grubu lider tamamladı. Arsuz İdman Yurdu’nun gollerini Yusuf Yücedağ (2), Onur Yakın (2) ile penaltıdan Berkay Kurt attı.

Alınan bu farklı sonucun ardından Arsuz İdman Yurdu, grup şampiyonu olarak bir üst lige çıkarken, İskenderun Kayraspor da Arsuz temsilcisinin ardından ikinci olarak 1. Amatör Lige yükseldi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here