“Arsuz, Hatay’ın Minyatürü”

0
400

arsuz-ziyaret2Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçeye yeni atanan Garnizon Komutanı Ahmet Özturşucu ve Emniyet Müdürü Halil Karabacak’a Arsuz’u tek cümleyle anlattı:

İlçenin sorunlarının masaya yatırılması ve istişare yoluyla çözüm önerilerinin ortaya konması açısından kurumlar arası istişareye önem veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, görevine yeni başlayan Arsuz Garnizon Komutanı Ahmet Özturşucu’nun ardından, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Ali Yavuz ve belediye meclis üyesi Ramazan Kiraz’ın katıldığı ziyaretlerde Başkan Culha, hem Ahmet Özturşucu’ya hem de Halil Karabacak’a yeni görevlerinde başarılar dilerken, yapılan çalışmalar ve yapmayı planladıkları çalışmaların yanı sıra Arsuz hakkında da bilgi verdi.

arsuz-ziyaret3

Arsuz’un daha da gelişmesi için tüm kurumlarla entegreli bir şekilde ve işbirliği içerisinde çalıştıklarını söyleyen Başkan Nazım Culha; “Burada barışçıl bir yapı var. Huzur ortamı var.  Arsuz, Hatay’ın minyatürüdür” derken, Garnizon Komutanlığı’nda ziyaretçi defterini imzaladı.

Arsuz’u çok beğendiğini söyleyen Arsuz Garnizon Komutanı Ahmet Özturşucu ise ilçeye çok rahat adapte olduğunu belirterek, ziyaretten dolayı Başkan Culha’ya teşekkür etti.

Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Halil Karabacak ise yeni kurulan ve dağınık bir yerleşime sahip olan Arsuz’a yakışır bir İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yapılması için zaman kaybetmeden girişimde bulunacağını belirterek, Karaağaç Mahallesi’nde 4,5 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan polis merkezinin de hizmetin işleyişi açısından büyük önem taşıyacağını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here