Arsuz Gözcülerspor’u Deviren Nişrinspor Liderliğini Sürdürdü

0
88

2019-2020 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde play-off hesapları yapan takımlar arasında yer alan Nişrinspor, Antakya Nazım Koka Sahasında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Arsuz Gözcülerspor’u 5-2 mağlup etti. Nişrinspor, aldığı bu galibiyetin ardından puanını 29’a yükseltirken liderlik koltuğunda oturmayı da sürdürdü.

Samandağ Gençlerbirliği: 3 Dörtyol Belediyespor: 0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Samandağ Gençlerbirliği de galibiyet serisi devam ediyor. Samandağ Gençlerbirliği, Samandağ İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Dörtyol Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Samandağ Gençlerbirliği’nin gollerini Hasan İpek (2) ile Koray Filazioğlu attı.

Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oldu: Armutluspor: 3- Samandağspor: 4, Kırıkhangücü: 1-Nazik Kuyumculuk Dursunluspor: 4.

Grupta 29 puanı bulunan Nişrinspor lider durumda bulunurken, Nazik Kuyumculuk Dursunluspor 28 puan ile ikinci, Samandağ Gençlerbirliği 27 puan ile üçüncü, aynı puana sahip Arsuz Karaağaçspor ise dördüncü sırada bulunuyor. 24 puanı olan Samandağspor da beşinci sırada yer alıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here