Arsuz Belediyespor Grubu Lider Tamamladı

0
119

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (C) Grubunda mücadele eden Dr. Füsun Sayek Arsuz Belediyespor, Karaağaç Spor Kompleksi Sentetik Sahada yapılan karşılaşmada Yavuz Türkölmez Demirgücü ile 2-2 berabere kaldı. Arsuz Belediyespor’un gollerini Fuat Uruç (2) atarken, Körfez Demirgücü’nün gollerini de Serkan Şimşek ile Sinan İkiz kaydetti. Alınan bu sonucun ardından Arsuz Belediyespor grubu 13 puan ile lider, Körfez Demirgücü 11 puan ile ikinci, Sarıgül İnşaat ise 9 puan ile üçüncü tamamladı. Bu üç takım C Grubunda play-off’a katılmaya hak kazanan takımlar oldu.

Fenergücü Önemli Bir Galibiyet Aldı: 8-2

Körfez (A) Grubunda mücadele eden Fenergücü ise play-off yolunda Karayolları karşısında önemli bir galibiyet aldı. Rakibin 8-2 yenen Fenergücü’nün gollerini Mehmet Çakıcı (5), Murat Karaçaylı, İbrahim Baikoğlu ile Mahmut Yaraş atarken, Karayolları’nın golleri de Abdulkadir Kaya ile Yahya Yarbo’dan geldi. Fenergücü takımından Mahmut Yaraş’ın güzel golü büyük alkış aldı.

Esen Gençlik Şirin İletişim Dostça: 4-4

Körfez Grubunun bir diğer maçında Esen Gençlikspor ile Şirin İletişim arasındaki karşılaşma dostça bitti: 4-4. Hatay Bölgesi hakemlerinden Samet Arsak, Oğulcan Yabanabat ile Sadettin Arslan’ın yönettiği karşılaşmada Esen Gençlik’in gollerini Yılmaz Çokal (3) ile Çağlar Oskay, Şirin İletişim’in gollerini de Faraç Yarbo (2) ile Bilal Kaya (2) attı.

Sarıgül İnşaat: 1 Dörtyol İlkkurşun: 0

C Grubunda yer alan Sarıgül İnşaat ile Şehit Murat Öztürk Dörtyol İlk Kurşun arasındaki karşılaşma ise oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. Karaağaç Spor Kompleksi Sentetik Sahada yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, Oğulcan Yabanabat ile Samet Arsak’ın yönettiği karşılaşmada Sarıgül İnşaat’tan Abdulkerim Atalay, müsabakanın uzatma dakikalarının sonunda Dörtyol İlk Kurşun’un filelerini havalandırarak takımını play-off’a taşıdı.

Erhan Aksay Turnuvası Körfez (C) Grubunda Arsuz Belediyespor ile Körfez Demirgücü takımlarının ardından 9 puanlı Sarıgül İnşaat play-off’a ismini yazdıran takım oldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here