Arsuz Belediyesi’nden Amatör Spora Nakdi Yardım

0
141

Arsuz Belediyesi tarafından, ilçe genelindeki 7 amatör spor kulübüne 71 bin TL nakdi yardım yapıldı. Spor kulüplerine yardım çekleri, Arsuz Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen törenle dağıtıldı.

Gerçekleştirilen tören, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk, Arsuz Belediyesi Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Müdürleri ile ilçedeki Spor Kulüplerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve üyeleri katıldı.

Törende konuşan Başkan Nazım Culha, Arsuz Belediyesi olarak Amatör Kulüplere yönelik yardım kampanyasını gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirterek; “Spor Kulüplerine dönem-dönem nakdi, dönem-dönem de manevi desteğimiz olmuştur. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Kulüplerimizin nakdi olarak ciddi anlamda sıkıntı çektiği bilgisini aldık. Buradan yola çıkarak nakdi yardımın parça parçada olsa daha yararlı olacağı kanaatine vardık. Bu yardımları yasaların bize ön gördüğü çerçevede yapabiliyoruz. Sembolikte olsa bu desteğin işe yarayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Zaruret arz ettiği için Karaağaç bölgesinde çok güzel bir saha yaptıklarına da değinen Başkan Culha, ileriki yıllarda programlarında bu tesislerin devamı ile bir sonraki hamlelerinin de Gözcüler ve ardından Nazdüzü sahaları olacağına işaret etti.

Sporcu anlamında bereketli bir bölgede olunduğuna da dikkat çeken Culha; “Şu anda biri Bölgesel Amatör Lig (BAL), ikisi de 1. Süper Amatör kulüp olmak üzere toplamda 7 takımımız var. Bu yedi kulübe bağlı 11-19 yaşları arası 39 adet takımımız var. Arsuz Belediyesi sporcu anlamında bereketli bir bölgedir ve inşallah nice Selçuk’lar, nice İsmail’ler, nice Birkan’lar yetişir” dedi.

Daha sonra söz alan Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk de bu yardımların takımlara ciddi anlamda fayda sağlayacağını belirtti. Yardımların devam etmesini de temenni eden Öztürk, desteklerinden ötürü Başkan Culha’ya teşekkürlerini de iletti.

Törende yapılan konuşmaların ardından, maddi yardım çekleri kulüp temsilcilerine teslim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here