Arsuz Belediye, Plaj Futbolunda Türkiye Üçüncüsü!

0
603

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Ligi finallerinde, Erciş Belediyespor şampiyon olurken, Hatay temsilcisi The AnıLife Otel Arsuz Belediye de Türkiye üçüncüsü oldu. İlimiz temsilcisinden genç kaleci Özcan Ceylan ile Faruk Kulak, milli takım kampına davet edilirken, 19 gol atan Ihor Brishtel de turnuvanın Gol Kralı oldu.

Galip Dere Plajında gerçekleştirilen organizasyonun final maçında Erciş Belediyespor, Alanya Belediyespor’u 7-6 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük maçında ise Manavgat Belediyespor’u 10-4 yenen The AnıLife Otel Arsuz Belediye, TFF Plaj Futbolu Ligi finallerini üçüncü sırada tamamladı.

Turnuvada, Erciş Belediyespor takımından Jordon en değerli oyuncu ödülünü, aynı takımdan Sedat Çölgezer de en iyi kaleci ödülünü alırken, gol kralı ise Arsuz Belediye takımından Brishtel oldu.

Turnuvanın gelecek vadeden oyuncusu The AnıLife Otel Arsuz Belediyespor’dan Özcan Ceylan seçildi. Ceylan’a ödülünü Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur verdi. 19 gol atarak Gol Kralı olan The AnıLife Otel Arsuz Belediyespor’dan Igor Bryshtel, ödülünü Plaj Futbolu Millî Takım Antrenörü Onur Zayim’den aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here