Arpaçiflik Okulunda Kütüphane Düzenlemesi

0
119

Bilfen Eğitim Kurumları, Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında ilçemiz Arpaçiflik Mahallesi İlk ve Ortaokulu binasının eklentisinde bulunan bir odayı kütüphane olarak düzenledi. Düzenlenen kütüphaneye topladıkları yaklaşık 3000’e yakın kitabı da hediye ettiler.

Kütüphanenin açılışına Kaymakam Musa Sarı ile Kaymakam adayı Ökkeş Sefa Türkoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Bilfen Eğitim Kurumları kurucusu Payas Organize Sanayi Başkanı Süleyman Çelik, Bilfen Okul Öncesi, İlk ve Ortaokul ile Lise Müdürleri ile mahalle muhtarı, mahalle halkı, veliler, okul idaresi öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Kaymakam Musa Sarı yaptığı konuşmada işadamı Süleyman Çelik’e hem bu kütüphanenin açılışında, hem de ilçeye yaptığı diğer tüm katkılardan dolayı şükranlarını sunduklarını belirtti. Programda ayrıca emeği geçen okul müdürlerine de Arpaçiflik Okulu tarafından plaketler takdim edildi.

Etkinlikler sırasında, Arpaçiftlik Ortaokulu öğrencilerinden biri ile sohbet eden Kaymakam Musa Sarı, öğrenciye hedefini sorduğunda, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi cevabını aldı. Öğrenciye, bu hedefini gerçekleştirmesi durumunda, Süleyman Çelik tarafından tam burslu olarak Bilfen Okullarına alınacağı sözü verilirken, öğrenci de teşekkür ederek bu taahhüt üzerine daha da fazla çalışarak çok başarılı olma yolunda gayret göstereceğini söyledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here