ARİAD’dan Dayanışma Gecesi

0
90

Adnan Ağır; “Biz Büyük Bir Aileyiz, Birlikte Güçlüyüz”

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) dayanışma ve yeni üyeleriyle tanışma yemeği düzenledi. ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Arsuz Yelken Plus’ta düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Arsuz ortak paydasında ortak akılla hareket ederek, hak edilen konuma ulaşmak için çalıştıklarını söyledi.

Geceye Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve dernek üyeleri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Başkan Ağır, Arsuz’un geçmişiyle bir tarih ve kültür kenti olduğunu, iş dünyası olarak öncelikli hedeflerinin Arsuz’a yatırımcı çekilmesi olduğunu belirtti.

ARİAD’ın dünyada saygın bir Türkiye için yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, kurdukları bir dernek olduğunu kaydeden Ağır; “Derneğimiz, ülkemizin ve bölgemizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla oluşturulan bir gelişim, diyalog, işbirliği, güç birliği platformudur. Güçlü bir Sivil Toplum Kuruluşudur. Kentimizin, bölgemizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunmak, işadamlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, yatırımcılarımıza her türlü kolaylığın sağlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Sosyal projelerimizle, eğitime, gençlerimize desteklerimiz devam etmektedir. 80 Öğrencimize burs imkanı sağladık. Tüm derneklerde olduğu gibi bizim derneğimizde de gelir kaynağı üye aidatlarıdır. Derneğimiz kuruluşundan bugüne sizlerin o muhteşem desteği ile gelmiştir. Bundan sonrada yine sizlerin destekleri ile yücelecektir” dedi.

Başkan Adnan Ağır, konuşmasında derneğin sosyal projeleri ve etkinlikleri hakkında kısa bilgiler de verdi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da yaptığı konuşmada; “Her alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin daha da artmasını temenni ediyorum. Birlikten kuvvet doğar sözünün bilincindeyiz. Sizlerle birlikte olduğumu ve yüreğimin sizlerle attığını bilmenizi istiyorum Arsuz İşadamları Derneği ve üyelerine ilçeye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise bu gecenin oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ederek, Arsuz İşadamları Derneği başkan, yönetim kurulu ve üyelerini kutlayarak başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Konuşmaların ardından Arsuz İşadamları Derneğinin yeni üyelerine rozetleri takılırken, gece İskenderunlu Sanatçı Göksel ve Soydan’ın söylediği şarkılar ve türküler eşliğinde, çekilen halayların ardından son buldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here