ARİAD ile Özel Palmiye Hastanesi Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

0
367

Arsuz İş İnsanları Derneği üyelerinin Özel Palmiye Hastanesi’nde ayakta ve yatarak tedavilerinde indirimlere yönelik bir protokol imzalandı. ARİAD Başkanı Adnan Ağır yaptığı açıklamada anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak; “Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mithat Ceritbinmez’i makamında ziyaret edip hayırladık. Çok güzel ve hoş geçen ziyaretimizi ARİAD ve Özel Palmiye Hastanesi arasında Sağlık Protokolü imzalayarak taçlandırdık. Üyelerimizin kendilerinin ve birinci derece yakınlarının yaşadıkları sağlık sorunlarında yatarak ve ayakta tedavilerinde belirlenen oranda indirimden faydalanabilecekler.

ARİAD üyeleri ve bakmakla yükümlü olduğu eş çocuklarına ayaktan muayene tetkiklerde %20 indirim, ayaktan muayenede istenmiş olan MR ve Tomografiler de % 20 indirim, yatan hastalarda ameliyat veya medikal yatışlarda ise %15 indirim uygulanacaktır. Bu müjdeli haberi siz saygıdeğer Üyelerimizle paylaşmak istedim” diye konuştu.

Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Ceritbinmez de; “Arsuz İş İnsanları Derneği üyelerine ve birince derece yakınlarına hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Yapılan anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here