‘Ara Değil Aranan Eleman’ Konulu Toplantı Düzenlendi

0
74

İskenderun 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı’nın ev sahipliğinde ‘Ara Değil Aranan Eleman’ konulu istişare toplantısı düzenlendi.

İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına; İskenderun 1’inci OSB Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, endüstri ve sanayi sektörünün işverenleri, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur ile İlçemizdeki Teknik ve Mesleki Eğitim Merkezi İdarecileri katıldı.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan ‘Ara Değil Aranan Eleman’ konulu sunum eşliğinde sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünün temin ve tesis edilmesi hususunda detaylı bir istişare yapıldı.

Kaymakam İskender Yönden’in öncülüğünde başlatılan bu girişim marifetiyle, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile endüstri ve sanayi kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle nitelikli iş gücünün yetiştirilmesi ve istihdama kazandırılması noktasındaki çalışmalar fikir ve güç birliğiyle ivme kazanarak yürütülecek olup, bu doğrultuda sanayi sektörüne aranan eleman niteliğindeki kalifiye personelin temin ve tesis edilmesinin yanı sıra istihdam açısından ciddi katkıları olacağı değerlendirildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here