AP Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap “81 İlde Örgütleneceğiz…”

0
1336

Adalet Partisi (AP) TÜED İskenderun Şubesini Ziyaret Etti

Adalet Partisi (AP) Genel Başkan yardımcısı aynı zamanda teşkilat Başkanı Ali Karnap ve beraberindeki parti heyeti, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi’ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. TÜED İskenderun Şubesi adına dernek Mali Sekreteri Hüseyin Göde, gelen konuklara ev sahipliği yaptı. Ziyarete AP Hatay İl Başkanı Ahmet Gelmen, genel merkez Teşkilat Sekreteri Muhammet Murat Gerçek, Teşkilat Başkan Yardımcısı Denizli İl Başkanı Aydın besydes, Mersin teşkilat Başkanı Şahin Gündoğar, Akdeniz Teşkilat Sorumlusu Aşkın Vural ve Bilişim sorumlusu Adalet Cengiz katıldılar.

Ziyarette konuşan AP Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap; “Adalet ve Kalkınma Partisi adaletten uzaklaştığı için gerçek adaleti bizler dağıtalım diye yola çıktık. Gençlere ve kadınlarımıza önem veriyoruz. Yaş ortalamamızı genç tutmayı planlıyoruz. Elbette yaşlılarımızın da deneyimlerinden yararlanmak istiyoruz. Bizde oturmak yok. Sokak ve halk var. Kapı kapı dolaşıp kendimizi anlatıyor, vatandaşın sorunlarını gidermek adına oluşturduğumuz projelerimizi anlatıyoruz. Genel Başkanımız Vecdet Öz ile birlikte her bir AP’li ülke genelinde ter döküyor.  Emeklilerimize de önem veriyoruz. Bugün emekliler en çok rahat etmesi gereken kesim iken, kuyruklarda en fazla onlar duruyor ve yine en fazla çileyi onlar çekiyorlar. Bizim iktidarımızda emeklilerimiz rahat ettirilecektir. Bu konuda çalışmalarımız mevcuttur” şeklinde konuştu.

AP, Tercih Edilen Bir Siyasi Parti Olacaktır

AP Genel Başkan Yardımcısı Ali Karnap sözlerinin devamında ise teşkilatlanma konuna değinerek; “Ana hedeflerimizden biri teşkilatlarımızı tamamlamaktır. 71 ilde teşkilatlandık. Bunların 54’ünde tam hazırız yani ilçe teşkilatlarımızı da kurduk. Bu arada yurt dışı temsilciliklerimizi de kuruyoruz. Kasım ayı sonuna kadar 81 ilde örgütlenip, 81’de 81 yapmak istiyoruz. Yapılacak ilk genel seçimlere girmeyi hedefliyoruz. Yerel seçimlere zaten girebiliyoruz. Partimize her partiden katılımlar var. Türkiye genelinde il ve ilçelerde bize katılanlar var. Adalet Partisi kirlenmemiş mazisiyle her zaman Türk siyasetinin tercih edilen bir siyasi partisi olacaktır” diye konuştu.

Ziyarete teşekkür eden TÜED İskenderun Şubesi Mali Sekreteri Hüseyin Göde ise; “Sizlere çalışmalarınızda başarılar dileriz. Bizler, emekliler olarak her siyasi partiden, emeklilerin refahı ve mutluluğu için yardım talep ediyoruz ve emeklilerin sorunlarının siyasi ortamda seslendirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here