Antakya’lılar, Baharı Dünyaca Ünlü Rock Yıldızı Mike Tramp ile Karşılıyor

0
126

mike tramp konseriAntakyalılardan oluşan bir dost grubu, Türkiye’nin gerek mutfak zenginliği gerek tarihi ve mozaiği açısından dünya şehri olmaya aday Antakya’da, yaşamın kıyısında değil yaşamın içinde olduklarını göstermek üzere dünyaca ünlü bir yıldız olan Mike Tramp’ı ağırlıyor. Antakya’ya gönül veren bu insanlar bu ve bundan sonra planladıkları etkinliklerin Antakya’nın turizmine kısa, orta ve uzun vadede çok büyük katkısı olacağını en azından son zamanlarda gelişen önyargıları yıkacağını düşünmekte.

80’li yıllara damgasını vuran, efsanevi eserlerinin yanı sıra sahnede yaptığı ünlü konuşmalarıyla ünlenen ve özel bir hayran kitlesi olan White Lion grubunun ünlü solisti Mike Tramp, 27 Nisan 2013 Cumartesi Günü akşamı Savon Hotel’de böyle tarihi bir şehirde ve böyle bir amaç için vereceği konserde hayranlarına çok özel bir gece yaşatacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Mike Tramp; bu çok özel konserde onun en sevilen parçalarından When The Children Cry, Little Fighter, Broken Heart, Wait, Cry For Freedom, Radar Love’ ı canlı olarak seslendirecek.

Mike Tramp kimdir?

1980’lerin ve 1990’ların en önemli Hard Rock Grubu White Lion’un kurucusudur. Danimarka asıllı Mike Tramp ile gitarist Vito Bratta tarafından 1983 yılında New York’da kurulan White Lion, başarıyı “When The Children Cry” adlı akustik ballad single’ıyla yakaladı ve listelerde 3 numaraya yükseldi. Bu single ile birlikte “Pride” albümü 2 milyon kopya sattı, grup aynı sene albümün turnesine çıktı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here