Antakya Kamil Karaali Ortaokulu Türkiye Şampiyonu Oldu

0
546

çocuk oyunları1Payas Belediyesi “Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonasına” Ev Sahipliği Yaptı

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından bu yıl ikincisi yapılan Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası Payas’ta yapıldı.

Şampiyonaya Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Çocuk Oyunlara ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) Başkanı Oktay Yellikaya, Payas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bayram Ali Kalfa, bölgemizde bulunan siyasi parti başkan ve yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, Payas ilçesindeki okulların müdür ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Payas Belediyesinin sponsorluğunda yapılan Türkiye Şampiyonasına, finallere kalan Balıkesir, Düzce, Kayseri, Muğla, Antalya, Gaziantep, Malatya, Erzurum illerinden birer, Hatay ilinden ise 2 olmak üzere toplam 10 takım katıldı.

spor-çocuk oyunları (1)

Yapılan final karşılaşmaları sonucunda Hatay Antakya Kamil Karaalı ortaokulu takımı Türkiye Şampiyonu olurken, Hatay Defne Çekmece Yılmaz Uğurlu ortaokulu ikinci, Balıkesir Burhaniye Pelitköy ortaokulu da üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas İlçe Millieğitim Müdürü Eray Sarı, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) Başkanı Oktay Yellikaya Payas Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Bayram Ali Kalfa, (ÇOSKK) Genel Sekreteri Emel Çimen ile diğer protokol üyeleri verdi.

spor-çocuk oyunları (2)

Protokol Oynadı, Minik Hakem Yönetti

Kalabalık seyirci topluluğunun izlediği yarışmada Payas Kaymakamı Hasan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Bekir Altan, (COSKK) Başkanı Oktay Yellikaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Bayram Ali Kalfa ve diğer protokol üyeleri gösteri karşılaşması yaptılar. Yapılan gösteri karşılaşmasında Tombik Oyununu Belediye Başkanı Bekir Altan’ın takımı, Dokuztaş oyununu da Kaymakam Hakan Kılınçkaya kazandı. Protokolün karşılaşmasını Düzce ilinden 11 yaşındaki Sedat Özdoğan yönetti.

spor-çocuk oyunları (10)

Başkan Bekir Altan’a Teşekkür Plaketi

Geçmiş yıllardan beri Türk sporuna yaptığı katkıdan dolayı, spor otoriteleri tarafından taktir edilen Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a teşekkür plaketi verildi. Altan’a plaketini, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Oktay Yellikaya verdi. Başkan Bekir Altan; “Turnuvayı Payas’ta organize ettiğiniz ve ilçemizin tanıtımını yapmanızdan dolayı halkımız adına sizlere, sporcularımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

spor-çocuk oyunları (13)

spor-çocuk oyunları (5)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here