Anne’nin İsyanı: “Eğitim Sistemi Değişsin!”

0
73

Çocuğunun Gelecek Kaygısını Taşıyan Bir Anne Milletvekili Çirkin’e Yakındı…

Çocuğunun gelecek kaygısını taşıyan bir anne, İskenderun Gazeteciler Cemiyetine ziyaret gerçekleştiren MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’e yeni eğitim sistemi olan 4+4+4’den dolayı çocuğunun sosyal yaşamdan uzaklaştığını ve aile olmayı unuttuklarından yakındı.

Okullarda uygulanan eğitim sistemi ile gelecek kaygısı yaşadıklarından yakınan bir anne, bu durumun düzeltilmesi için Hatay Milletvekili Şefik Çirkin’e şikâyetlerini dile getirdi. Yeni eğitim sistemi ile çocuğunun oyun oynayacağı ve sosyal faaliyete ayıracak zaman bulamadığını söyleyen kaygılı Anne; “Çocuklarımızın bu ağır derslerinden dolayı biz dahi onların durumuna düştük. Bu durumdan muzdaripiz, aile olmayı unuttuk. Bunu bir an önce lütfen düzeltin” dedi.

Kanun teklifi hazırladıklarını fakat meclise getiremediklerini söyleyen Vekil Çirkin; “Eğer eğitim sistemi iyi olsa bu iktidar 3 kez Milli Eğitim Bakanını değiştirir miydi? Bu sorunların konuşulmaması için yeni bir gündem oluşturdular. Önümüzdeki sene uygulanması düşünülen kılık kıyafet uygulamasını şimdiden ortaya attılar. Bir vekil olarak bu durumdan bende muzdaripim! Bunun çözümü de şöyle mümkün; iktidara oy veren %50’lik oran bunun farkına varsın ve bu desteklerini üzerlerinden çeksin” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here