Amatör Küme Süper Liginde Kıyasıya Mücadele

0
162

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde play-off heyecanı kıyasıya sürüyor. Grubun üst sıralarında büyük çekişme yaşanırken, alt sıralardaki çekişmenin de heyecan dozu gün geçtikçe artıyor. Bu haftaki mücadelelerde Lider Samandağspor, Dörtyol Esnafspor ile Armutluspor rakiplerini farklı mağlup ederlerken, İskenderun Belediyespor ve Körfez İskenderunspor da rakipleri karşısında gelip gelmeyi başardılar.

Samandağspor, Ekincispor’u 7 Golle Yendi

Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden ve grupta liderliğini sürdüren Samandağspor, Samandağ İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Ekincispor’u 7-1 mağlup etti. Haftayı farklı galibiyetle kapatan ve hanesine 3 oyanı yazdıran Samandağspor, 46 puan ile zirvedeki yerini korurken, Ekincispor da 22 puan ile puan cetvelinin tehlikeli bölgesinde bulunuyor.

Dörtyol Esnafspor’ın Gözü Play-Off’ta

Ligde play-off’a yakın takımlardan Dörtyol Esnafspor ise Dörtyol 9 Ocak Stadında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Defne 2013 Spor’u 6-0 mağlup etti. Dörtyol Esnafspor’u farklı galibiyete taşıyan golleri Akın Güler (3), Emre Erkin (2) ile Remzi Huylu attı. Dörtyol ekibi aldığı bu galibiyetin ardından puanını 45’e çıkarttı ve grupta ikinci sırada yer aldı. Haftayı yenilgiye kapatan Defne 2013 Spor’un da 25 puanı bulunuyor.

K.İskenderunspor: 3-Arsuz Gözcülerspor: 2

Grubun iddialı ekiplerinden Körfez İskenderunspor ise İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Arsuz Gözcülersor’u 3-2 mağlup ederek play-off yolunda bir engeli daha aştı. Körfez İskenderunspor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 44’e çıkartarak grupta 3. sırada yer alırken, haftayı yenilgiyle kapatan Arsuz Gözcülerspor da play-off yolunda umutlarını büyük ölçüde yitirmiş duruma geldi. Arsuz temsilcisinin 32 puanı bulunuyor.

Reyhanlı Bld.Spor: 2-İskenderun Bld.Spor: 4

Ligde play-off hesapları yapan İskenderun Belediyespor ise Antakya Nazım Koka Sahasında yapılan karşılaşmada her iki arıda atılan gollerle Reyhanlı Belediyespor’u 4-2 mağlup etmeyi başardı. İskenderun Belediyespor, bu galibiyetin ardından puanını 43’e çıkartırken, Reyhanlı Belediyespor 27 puanda kaldı. Grupta 4. sırada yer alan İskenderun Belediyespor’un üstünde bulunan Körfez İskenderunspor ile Dörtyol Esnafspor’un birer maçları fazla bulunuyor.

Armutluspor ile Karaağaçspor da Galip

Grupta Play-Off hesapları içinde olan bir başka ekip Armutluspor, Hatay Sümerspor’u 7-0 mağlup ederek, puanını 39’a çıkarttı ve puan cetvelinin 5. sırasındaki yerini koruyor. Tehlikeli bölgede bulunan Karaağaçspor ise Serinyolspor’un daha önce ligden düşmesinden dolayı haftayı 3-0 hükmen galip tamamladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here