Altın Yükselişe Devam Ediyor!

0
77

ugur-firat-piyasa10İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, gazetemize altın fiyatlarının genel durumuyla ilgili bazı değerlendirmelerde bulundu. Altın fiyatlarının yükselişte olduğunu kaydeden Başkan Fırat; “Altın, yeni haftanın ilk gününde geçen hafta olduğu gibi aynı seyirde 127 lira ile yükselmeye devam ediyor” dedi.

Dolarda da kıpırdanmanın olduğunu söyleyen Başkan Uğur Fırat; “3 (Üç) Liranın üzerine çıkan dolar da yükselmeye devam ediyor. Dolar ve altının yükselmesi iç piyasada durgunluğa neden oluyor. Birçok kez söylediğimiz gibi sıcak paranın piyasaya bir an önce entegre edilmesi lazım. Böylece durgun olan piyasada hareketlilik olsun” diye konuştu.

Diğer bazı sektörlerde de durumun aynı olduğunu ve piyasaların durgun setrettiğini söyleyen Başkan Fırat; “Şu anda yatırımcılar kararsız, neye yatırım yapacaklarından kesinlikle emin değiller. Piyasadaki oyuncuların çıkıp her gün bir şey söylemesi yatırımcıların kafalarını karıştırıyor” şeklinde konuştu. Başkan Fırat son olarak, altının önümüzdeki haftalarda da yükselişte olacağını sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here