Altın Yatay Seyrine Devam Ediyor

0
70

uğur fırat-piyasa2İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, haftalık piyasa değerlendirmesinde bulundu.

AA Finans Analisti İslam Memiş’in altın fiyatlarının, bugün de yatay seyrine devam ettiğini söylediğini aktaran Fırat; “AA Finans Analisti İslam Memiş, ABD verilerinden sonra küresel piyasalarda dar bir bantta işlem gören altın fiyatlarının, bugün de yatay seyrine devam ettiğini gözlemlediklerini kaydetti. ABD Merkez Bankasının (Fed) dün akşam açıklanan temmuz ayı toplantı tutanaklarına yansıyan üyeler arasındaki fikir ayrılığının, belirsizliğe neden olduğunu aktaran Memiş, ‘Bu belirsizlik nedeniyle altın fiyatları yön arayışını geciktiriyor olabilir.

Altının ons fiyatında 1.335-1.355 dolar aralığındaki bu sıkışmışlığın belirsizliğin en önemli göstergesi olduğunu düşünüyoruz. Bugün altının ons fiyatının 1.345-1.358 dolar aralığında işlemler gerçekleştirmesini bekliyoruz’ değerlendirmelerini yaptı. Memiş, altının gram fiyatının ise bugün 125,0-126,50 lira aralığında işlem görmesini beklediğini dile getirdi” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here