Altın Adamlar Engelliler Derneği Üyeleriyle Kahvaltıda Buluştu

0
168

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, düzenledikleri ‘Bu Bayram Sende Güldür’ Projesi’nin 2019 yılı son ayağı kapsamında, İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük ve üyeleriyle, Petek Kafede kahvaltıda bir araya geldi.

Projeye destek veren kuyumcu esnafına ve basın mensuplarına teşekkür eden Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat; “Bir toplumun, yaşlılarına, gerçek ihtiyaç sahiplerine, maddi ve manevi ilgiye muhtaç olanlara karşı ilgi, tavır, tutum ve davranışları, bu toplumun insanlık değerleri açısından hangi seviyede olduğunu ortaya koyan somut bir göstergedir.

Ayrıca hiç kimsenin unutmaması gereken önemli bir husus, ne kadar sağlıklı olura olsun, her insanın bir gün bir engelli olarak yaşamayacağının veya yaşamak zorunda kalmayacağının hiçbir garantisi olmadığı gerçeğidir. Elimizden geldiği kadar İskenderun’a yakışır projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Fırat konuşmasının sonunda işaret diliyle, dernek üyelerine ‘sizi seviyorum’ dedi.

İşitme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Çörtük de, tercümanları Gülhan Tatlı aracılığı ile yaptığı konuşmada, Uğur Fırat’a ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletti ve “Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakanın toplum nezdinde örnek olmasını ayrıca temenni ederim” dedi. Çörtük, konuşmasının ardından Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat’a ve yönetim Kurulu Üyelerine birer teşekkür belgesi takdim etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here