Altı Maçlık Performans Göz Kamaştırdı!

0
47

İskenderunspor, Iğdır Maçına Sıkı Hazırlanıyor

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesini sürdüren temsilcimiz İskenderunspor, Pazar günü saat 13.00’te oldukça kritik bir maça çıkacak. Turuncu-Mavili ekibimiz, Iğdır İlçe Stadında oynayacağı Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını Kulüp CEO’su ve Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde oldukça sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Grupta Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor maç fazlasıyla 47 puanla, Düzcespor’un önünde lider durumda bulunuyor. Zirveyi zorlayan ekiplerden Bitexen Düzcespor 45 puanla ikinci, bu haftaki rakibimiz Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü de 43 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Temsilcimiz İskenderunspor, bu hafta sonu oynayacağı zorlu maç öncesinde işi sıkı tutuyor ve bu kritik mücadele için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Turuncu-Mavili ekibimizin son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar göz kamaştırdı. Şile Yıldızspor mağlubiyetinin ardından son olarak Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan İskenderunspor ondan sonraki 6 maçını da kazandı. Bu 6 haftalık periyotta Turuncu-Mavili ekip, Halide Edip Adıvraspor’u 3-0, Kuşadasıspor’u 3-0, 68 Aksarayspor’u 2-1, Hacattepe’yi 1-0, Kestelspor’u 2-1 ve Siirt İl Özel İdrespor’u da 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Bu 6 hafta içinde 16 gol bulan Turuncu-Mavililer kalelerinde ise sadece 3 gol gördü.

Hafta sonu Turuncu-Mavili ekibimiz Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile deplasmanda mücadele ederken, zirveyi ilgilendiren bir diğer maçta, Bitexen Düzcespor da Kuşadasıspor deplasmanına konuk olacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here