Ali Mutlu; “Her Türk Vatandaşının Atatürk’e Sahip Çıkması Şarttır”

0
108

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Ali Mutlu Sarı Zeybekler Derneğini Ziyaret Etti

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ali Mutlu, dünya rekortmeni Sarı Zeybekler Derneği Genel Merkezine bir nezaket ziyaretinde bulundu. Mutlu, Atatürk’ün düşüncelerinin asla yok edilemeyeceğinin altını çizdi.

Dernek Genel Başkanı Nevzat Kurt ve dernek yöneticileri tarafından çok sıcak bir şekilde karşılanan Mutlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda hangi siyasi görüşte olursa olsun Türk halkının çok büyük bir çoğunluğunun gönlünde Atatürk’ün sarsılmaz yeri olduğunu ifade ederek, Atatürk’ün büstlerini yıkabileceklerini ancak düşüncelerini yok edemeyeceklerini belirtti.

Atatürk’ün, Türk milletinin en önemli değeri olduğuna işaret eden Ali Mutlu; “Siyasi kimliği ne olursa olsun her Türk vatandaşının Atatürk’e sahip çıkması şarttır. Sizlerin de Atatürk’ümüze ve Şanlı Türk Bayrağımıza, yaptığınız etkinliklerle her fırsatta büyük bir özenle sahip çıktığınızı görüyoruz. Bu ulvi görevi başarı ile yerine getiren başta dernek başkanımız Nevzat Kurt’u ve bütün Sarı Zeybekler Gönüllülerini gönülden kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarı Zeybekler Derneği Genel Başkanı Nevzat Kurt da, Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkenin kuruluşundaki emeğini ve fikirlerinin gelecek açısından da önemli olduğuna işaret etti. Kurt; “O’nu eşsiz bir değer olarak görüyoruz. Mustafa Kemal Atatürk hayatını ortaya koymuş, ölmeyi göze almış, üstün zekâsı ve askeri dehası ile bu ülkenin düşman işgalinden kurtarılmasını sağlamış, ardından da çağdaş ve güçlü bir ülkenin kurulmasını sağlamış önemli bir değerimizdir. Sarı Zeybekler Derneği, kurulduğu günden bugüne kadar Atatürk, Bayrak, Cumhuriyet kırmızıçizgisini korumuş ve bundan sonra da ne pahasına olursa olsun korumaya devam edecek bir dernektir. Yüreğinde Atatürk sevgisi olan herkesle beraber hareket etmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bir süre sohbet edilirken, Başkan Nevzat Kurt ve dernek yöneticileri Ali Mutlu’ya çalışmalarında başarılar dilediler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here