Ali Mahir Başarır Hatay’da!

0
102

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Ali Mahir Başarır, temas, inceleme ve partililerle görüşmelerde bulunmak üzere Hatay’a geldi. Dün, Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar tarafından karşılanan Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, temas ve incelemelerini tamamladıktan sonra, muhtemelen iki gün sonra ilimizden ayrılacağı öğrenildi.

CHP’li Vekil Başarır ilk olarak partisinin il binasında partililerle buluştu. İl Başkanı Parlar, milletvekilleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada konuşan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur; “CHP PM Üyemiz, Mersin Milletvekilimiz Sn. Ali Mahir Başarır ile birlikte Hatay İl Başkanlığımızı ziyaret ederek, yapacağımız çalışmalar öncesinde il, ilçe örgütlerimizle ve partililerimizle bir araya geldik. Bütün kadrolarımız ile halkın iktidarı için çalışıyoruz” dedi.

CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır daha sonra, Samandağ ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelip esnafları ziyaret etti.

Hep birlikte sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceklerini ve halkın sesi olacaklarını vurgulayan CHP’li Vekil Serkan Topal; “PM Üyemiz ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Ali Mahir Başarır’ın Hatay ilimizdeki temasları devam ediyor… Ziyaretleri kapsamında Sayın Başarır ve İl Başkanımız Sayın Hasan Ramiz Parlar, İlçe Başkanımız Sayın Turgay Abacı ile birlikte Samandağ İlçe Başkanlığımızda Örgütümüzle bir araya geldik, Samandağ Belediye Başkanımız Sayın Refik Eryılmaz’ı makamında ziyaret ettik. Ardından Samandağ İlçemizde Esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik” şeklinde değerlendirmede bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here