Ali Ahmet Abdullah Futbol Turnuvası Başladı

0
106

alikev turnuva2Geleneksel olması planlanan “2. Ali Ahmet Abdullah Futbol Turnuvası” katılımcıların yeşil sahada ter dökmesiyle başladı. Turnuvaya, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Halkevleri GYK üyesi Eylem Mansuroğlu ve Hatay Halkevi Başkanı Cihan Çiçek’in yanı sıra Ali İsmail Korkmaz’ın babası Şahap Korkmaz, abisi Gürkan Korkmaz ile Ahmet Atakan’ın babası Ali Atakan ve kardeşi Zafer Atakan da iştirak etti.

alikev turnuva3

Emsal Atakan ve Emel Korkmaz’ın başlama vuruşunu yaptığı açılış maçını Kemal Paşa ve Serkan Yalçın yönetti. Ali, Ahmet ve Abdullah’ın siluetinin yer aldığı formalarla yeşil sahalara inen oyuncular barış ve kardeşlik için ter döktü. Tribünün büyük bir keyifle izlediği maç berabere bitince hakem Kemal Paşa galibin penaltılarla belirleneceğine karar verdi. Penaltılarda da beraberlik sağlanınca maç Kemal Paşa tarafından “kardeşlik kazandı” denilerek sonlandırıldı.

alikev turnuva4

Geçen seneye göre katılımın arttığı turnuva 4’er takımdan 8 grupta, tek devreli lig usulüne göre tertip edildi. 28 Haziran Pazar günü lig maçlarının biteceği turnuvada çeyrek finalde grup 1.leri ile 2.leri oynama hakkı kazanacak. Gruptan çıkan takımlar eleme usulüne göre finale doğru ilerleyecek ve 9 Temmuz günü turnuvanın son maçıyla ilk üç dereceye giren takımlar belli olmuş olacak. 10 Temmuz 2015 Cuma günü Ali İsmail Korkmaz anısına düzenlenecek anma gecesinde finalistler ödüllerine kavuşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here